KasvatusTarkoitukseni on pienimuotoisesti kasvattaa Welsh Corgi Pembrokeja. Vuonna 2014 olen suorittanut kasvattajan peruskurssin ja samana vuonna syntyi ensimmäinen pentue omalle kennelnimelleni. Kennelnimi oli mietittynä jo hyvissä ajoin ennen tätä, Natural Stance.
Corgissa arvostan: aktiivisuutta, terveyttä, luonnetta ja kauneutta, niin sisäistä kuin ulkoistakin.
Corgin tulee mielestäni olla kestävä, sen kuuluu jaksaa liikkua niin lenkillä kuin harrastuksissakin. Rakenteen ja luonteen pitää olla tasapainossa, jotta koiran kanssa on mukava harrastaa.
Pyrin kasvatustyössäni satsaamaan näihin edellämainittuihin seikkoihin ja toivon saavani aikaan hyviä harrastekoiria jotka toimivat niin arjessa kuin kisoissakin. Kasvatuksessani haluan panostaa laatuun, en määrään.


KasvattajaAsun Kokkolassa maalla, mieheni, koirieni ja kissojeni kanssa. Ensimmäinen corgi astui elämääni ollessani 7-vuotias ja siitä se rakkaus rotuun sitten lähti. Ensimmäisen oman corgini Nessan (Serpamin Ultra Fine), ostin vuonna 2011 ja  kesällä 2014 Ahti (Serpamin Zorro), muutti meille, perhe kasvoi taas 2016 kun Nessan pentu Piina (Natural Stance Diamond Schwarz) jäi meille asumaan ja täyttämään harrastekoiran kokoista koloa, kotonamme majailee myös opaskoirapentu Apu joka on vuoden koulutettavanani ja muuttaa sitten toivottavasti jollekkin näkövammaiselle opaskoiraksi. Sijoitusnarttuni Rinja (Helaketun Faith For Natural Stance) asuu Kalajoella ja toivottavasti saa vielä joskus Natural Stance-pentuja.
Omien koirieni kanssa harrastan rally-tokoa, nose workia sekä tokoa. Myös näyttelyissä käymme pyörähtelemässä silloin tällöin. Toimin koira-alan yrittäjänä ja päivät kuluu koiria kouluttaen ja hoitoja tehden (hieronta ja jäsenkorjaus) sekä satunnaisesti myös trimmaan.
Olen Suomen Kennelliiton ja Corgi seuran jäsen. Olen suorittanut kasvattajan peruskurssin, koetoimitsija 1 kurssin, arkitottelevaisuus koulutusohjaaja kurssin ja rally-toko koulutusohjaaja kurssin.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä:

Ida Jokela
040-4101023
hundida@outlook.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti