perjantai 30. tammikuuta 2015

Kampaajan lempipäivä

Mikäs sen ihanempaa kuin raskaan työviikon jälkeen istahtaa sohvalle napata tuo fluffy-perkele kainaloon ja alkaa työstään tuota turkkia. Saksia, kampoja ja karstoja, tässä on vielä vähän totuttelemista tuon Nessan super helpon turkin jälkeen.. Noin kerran viikossa hoidetaan herran turkki kuntoon ja tarvittaessa siistitään useamminkin, oon huomannu että helpoimmalla pääsee kun muistaa vaan usein kammata tuon läpi. Sitä kauemmin tuo on kampaamatta sitä vaikeampaa se on taas sekä mulle että Ahtille. Ja kuinka herkkis voikaan mies olla! Huh huh.. Nessa kun ei hätkähdä mistään niin Ahti itkee vähät väliä ja meneppä korottamaan ääntä jos se sätkii niin on peli menetetty, ihme marttyyri tuo mies.
No tänään onneks päästiin helpolla, isot takut oli molempien korvien takana (fluffyn korvientakaa rapsuttamisen vois kieltää kaikilta maailman olennoilta)  mikä onkin tuo meidän pahin ongelmakohta, oikeen kunnon höttökarvaa jota ei tarvi ku ees katsoa niin se on jo rastapallona. No selvittiin tästäkin projektista taas hengissä.. Pitäisi keksiä joku aine joka karheuttais tai edes tekisi noista karvoista niin liukkaat että ei aina olisi takussa. Muuten saikin vedellä ihan vaan karstalla ja harjalla läpi kun ei ollut pahemmin takkuja missään. Onneks oon tajunnu tehdä kunnon pohjatyön tuon turkin suhteen niin tällaset "huoltokerrat" käy nopsaa ja helposti. Ahtilla olen suosiolla vedellyt kainalot ja tassukarvat lyhyiksi, käytännöllistä ja näyttääkin hyvältä.
Vielä ei ainakaan onneksi huomaa mitään muutoksia Ahtin turkissa kastraation jäljiltä, aloitettiinkin heti leikkauksen jälkeen full of life skin&coat öljyn lisääminen ruokaan ja tullaan lisäämään sitä (tai vastaavaa tuotetta) jatkossakin. Aika näyttää tuleeko turkissa tapahtumaan muutoksia ja jos niin millaisia..toivotaan ettei!


Mulla onkin tässä työn alla kunnon postaus fluffy-turkin hoidosta, siinä tosin voi mennä vielä kovastikkin aikaa ennenkuin sen julkaisen, oon tämän asian suhteen kunnon hifistelijä ja aikamoinen kukkahattutäti. Mutta mikäs sen kauniimpaa kuin hyvin hoidettu fluffy-turkki?!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti