keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Peräpäätä

Nessalla tosiaan oli maanantaina taas hieroja kun alkoi pylly vetäytyä taas napaa kohti.. Jumeja ei pahemmi ollut kun toisen lavan takana, tosin ristiluu taas temppuilee ja sitä neiti aristeli hieronnassa ja väisti kun laserilla sitä kohtaa hoidettiin. Onneks meillä on myös luotto-jäsenkorjaaja jolla minä tänään kävin laittamassa selän kuntoon ja Nessa pääsee jo huomenna hoidettavaksi. Hieroja määräsi Nessalle myös doboilun alottamisen joten seuraavaa kurssia odotellaan jo! Mukavaa kun meidän tuleva agi-ohjaaja vetää myös dobo-kursseja niin on apu lähellä.
Loppuilta Nessalla menikin BOTti päällä köllötellessä ketarat kohti kattoa.
Ahtin kanssa ollaankin vaan reenailtu pääosin peräpään käyttöä. Peräpää toimii, liiankin hyvin (kuulemma) kun välillä tuntuu että tuo ukko menee aivan solmulle. Nyt olisi tarkoitus saada se toimimaan seuraamisessa ja mun käännösten mukaisesti. Vanha kunnon koirakirja on päässyt meidän reeneihin mukaan, kun on laiska lukemaan niin on keksittävä kirjoille muuta käyttöä! ;)  Kun tuo peräpää tosiaan herralla toimii niin ollaan vain vahvistettu perusasentoa ja sen jälkeen yhdessä kierretty kirjaa niin että Ahti on kokoajan etutassut kirjan päällä ja vain peräpää liikkuu. Väsyttävää hommaa, Ahti käy aivan kierroksilla ja läähätys on aikamoista tätä reenatessa. Eipä ihme kun tulee aivan uusia lihaksia käytettyä, siksipä ollaan pätkitty reenit moneen lyhyeen sessioon ja pitempiin taukoihin välissä.
Huomenna olisi taas rally-toko reenit jotka taitaakin aikalailla jäädä viimisiksi ennen lauantain kisoja kun perjantaina on kaverikoira ohjaajien perehdytys. Jotenkin sitä niin toivoo että tuo koira näyttäis sen oikean osaamisensa kisoissa ja pääsisi loistamaan mutta toisaalta pelottaa aivan julmetusti että käy niinkuin viime viikonloppuna ja jää taas paskanmaku suuhun.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti