maanantai 25. toukokuuta 2015

Pujottelukurssi 4/4

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös meidän pujottelukurssin viimeinen kerta koitti.
Tänään otettiin vähän eri alustalla kun ennen ollaan aina otettu nurmikolla, ja lisättiin vielä pari keppiä eli otettiin nyt kuudella kepillä. Nessalla käytettiin yhä ohjureita, paljon paremmin hakee itsensä oikeaan väliin. Keskityttiin nyt eri kulmista lähettämiseen kun mulla taas selkä reistailee niin pakostakin tuli rauhallisemmat treenit ilman juoksua. Hyvä sinänsä, nyt Nessa malttaa jo keskittyä paremmin eikä hötkyile enään yhtä paljon kuin kurssin alussa teki.
Nyt uskaltaa jo itsekin ottaa kepit mukaan omatoimitreeneihin kun tietää mitä tehdä, kuinka ohjata ja mistä suunnasta. Vielä joskus ne varpaat sojottaa minne sattuu ja kädet huitoo omiaan mutta tästä on reitti vain ylöspäin. Mahtava tunne kun itsekin huomaa kuinka kehitytään! Tavoitteeksi voitaisiin ottaa että loppu kesästä onnistuu 12 keppiä ilman ohjureita :)


Voin kyllä lämmöllä suositella Koirakoulu Vire ttä ! Ollaan vihdoinkin oivallettu agilityn salaisuus, hauskuus ja Nessa alkaa irrota pikku hiljaa musta ja saadaan onnistumisia jota ei valitettavasti ennen ole liikaa ainakaan ollut. Perjantaina on viimeinen agility kerta samaisella koirakoululla, tosin jatkoa jo kovasti suunnitellaan!


Saatiin taas kivaa postia FitDogilta näillä mennään kyllä koko helteinen (toiveajattelua) kesä sekä myös kesän treenit ja kisatkin pitäisi näillä jaksaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti