lauantai 23. toukokuuta 2015

Pätevät rally-makkarat

Tänään suunnattiin Kalajoelle rally-toko kisoihin.. No ei, meidän PITI suunnata mutta kisat keskeytettiin pariksi tunniksi kauhean myrskyn takia (meillä kotonakin oli yli tunnin sähköt poissa) ja venytettiin lähtöä, lopuksi tulikin tieto että kisat on siirretty Kannukseen Dogness halliin ja aikataulut venyneet ainakin parilla tunnilla. Meidän ensimmäiset ulkokisat siirtyy siis vielä, ehkäpä nyt kesällä päästään ulkosalla starttaamaan.
Meidän piti kaiken säädön jälkeen olla vasta kuuden aikaan hallilla, mulla oli siis hyvin aikaa stressata koko päivä! No turhaahan se (taas) oli, mutta tylsäähän tuo kisaaminen olisi ilman "pientä" paniikkia ;) Päivällä kerettiin siis tehdä kiva metsälenkki, tai kiva ja kiva kun myrsky oli järkyttävä ja vettä tuli vaakatasossa ja välillä tuli rakeita, koirat ainakin nautti!
 Kisapaikalla otin Ahtin vähäksi aikaa hallille hengailemaan ja rataantutustumisen ajaksi vein sen vielä autoon lepäämään. Rata oli todella kiva, paljon meidän lempi kylttejä löytyikin seasta. Oltiin Ahtin kanssa jo kolmantena vuorossa joten kauaa ei keretty jännittämään. Hyvinhän se meni eikä ottanut häiriötä hallissa olleista koirista. Ahti on alkanut tajuta että kun ollaan töissä niin ollaan kans kunnolla töissä tai sitten ei saa enään tehdä mitään kivaa. Seuraavana Nessa, se hulluista hulluin piski joka osaa käyttäytyä vain kotona kun yksin treenaan sen kanssa. No ei tällä kertaa, Nessa nimittäin yllätti kaikki mahtavalla suorituksella, niin hyvin meni että mulla pari kyyneltä vierähti "sehän osaa" <3

Ahti 95/100, RTK1
Nessa 99/100







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti