maanantai 15. kesäkuuta 2015

FitDog meidän arjessa

FitDogin tuotteista on tullut meille rutiini, todella hyvä rutiini. Tuotteet on täyttäneet niin maailman aktiivisimman koiran kuin myös maailman laiskimman koiran tarpeet. Ollaan käytetty tuotteita niin perus arjessa ennen metsälenkkejä ja niitten jälkeen, kisapäivinä ja näyttelyissä, ennen ja jälkeen treenien, aina. Jos satun esimerkiksi treenien jälkeen unohtamaan palautusjuoman niin koirat kyllä huomauttaa siitä istumalla keittiön portin edessä eikä suostu siirtymään pois ennen kuin juoma on saatu.

Kisapäivinä/näyttelypäivänä: Edellisenä iltana syödään vielä normaalisti iltaruoka mutta sen lisäksi aloitetaan jo nesteiden tankkaaminen. Aamu aloitetaan FitDog Energy + Rehydrate -energia- ja nesteytysjuomalla. Aamupala jää näinä päivinä välistä (yleensä myös ohjaajalla jännityksen takia) ja herätessä aloitetaan taas tankkaaminen pienin annoksin (n1-2dl kerralla) sitten käydään kunnon metsälenkillä päästelemässä pahimmat höyryt pihalle ennen päivän koitosta, ja lenkin jälkeen koirat saa vähän reilumman annoksen energiajuomaa (n2-3dl). Koitoksen jälkeen koirat saa FitDog Recovery Potato - perunapohjaista palautusjuomaa yhdet annokset (2-3dl) ja sitten tietenkin kasan herkkuja.

Treeneissä: Meidän treenit painottuu yleensä aikalailla arki-illoille, aamuisin koirat saa normaalisti ruoan mutta kun ne yleensä saa ilta-ruoan kun päästään töistä niin se jää välistä treenipäivinä ja ruoka korvataan FitDog Energy + Rehydrate –energia- ja nesteytysjuomalla (3dl) sitten riippuen treeneistä Rally-tokossa otetaan vielä yksi annos ennen treenejä ja treenien jälkeen iltaruoka, Agilityssä Nessalla on mukana juomaa (4-5dl) ja treenien rankkuudesta riippuen juo 1 desin kerrallaan ja kotona juo (2-3dl) FitDog Recovery Potato – perunapohjaista palautusjuomaa iltaruoan kanssa.


Lenkeillä: Ennen metsä/pyörä/hölkkä-lenkkejä koirat saa myöskin FitDog Energy + Rehydrate –energia- ja nesteytysjuomaa ja yleensä vasta kotona saavat sitten FitDog Recovery Potato – perunapohjaista palautusjuomaa koska omistaja on laiska ja hervemmin jaksaa ottaa shakeria mukaan lenkille jotta sen aikanakin voisi tankata. Kesällä tähän on tehtävä muutos kun kelit lämpenee ja nesteentarve nousee entisestään.

Lisänä ruokinnassa: Mun koirat on aina ollut laihoja, monen mielestä liian laihoja vaikka ovatkin syöneet aina hyvin ja ruoka todellakin maistuu. Nyt koirat on saaneet lähes päivittäin FitDog Energy + Rehydrate –energia- ja nesteytysjuomaa myös taukopäivinä jota pidetään n. kaksi kertaa viikossa kun ei tehdä mitään. Ja nyt ei enään näyttelyissä ole tullut Nessalle sanomista siitä että on hitusen liian laiha vaan on ollut juuri sopiva. Alma on perinyt Nessan geenit eikä lihoa millään (onneksi on sentään laiska eikä noin aktiivinen niin kuin Nessa), ei se tosin syökään paljon mitään, FitDogin juomat tosin on neidille uponneet ja niitten avulla olenkin Alman saanut syömään meillä ollessa sekoittamalla nappulat FitDog Energy + Rehydrate –energia- ja nesteytysjuomaan ja  pakkasin jauhetta myös Alman mukaan kun lähti taas kotiin ja kuulemma on massaa alkanut tulla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti