keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Kuinka meni noin niinku omasta mielestä?

Teemme siis yhteistyötä Confientan kanssa niin kuin jo aikaisemmin olen kirjoittanut, meillä on käytössä Confienta Pluto-panta joka on aina metsä- ja rantalenkeillä ollut Ahtin kaulassa. Panta on toiminut todella hyvin ja näyttää tosi tarkasti missä koira liikkuu ainut ongelma on ollut mun puhelin joka vetelee jo viimeisiään eikä aina suostu yhteistyöhön. Oltiin viime viikonloppuna rannalla ja Ahtilla oli silloinkin panta päällä mutta mun puhelimessa ei ollut kenttää niin en saanut paikannusta kytkettyä päälle, nykyään laitan sen päälle jo kun lähdetään kotoa.
Mutta tänään päätettiin suunnata pellolle kuvaamaan koiria ja kun Ahtista on vaikea saada todistusaineistoa että oikeasti käyttää pantaa kun panta on muutenkin niin huomaamaton ja siihen lisää vielä Ahtin tuuhean karvan niin eipä näy pantaa. Siispä Nessa sai toimia mallina tänään.
-Ja kuinka käykään tänä ainoana kertana kun Ahtilla ei ole panta päällä? No herra näkee jäniksen ensimmäistä kertaa elämässään!! Ihmeen kovaa muuten tuo nuori herra juoksee ja ojienkin yli loikkii kun omistaja ei ole käskemässä ja määräämässä suuntaa. Onneksi Ahtilla on aika lyhyt pinna ja luovuttaa helpolla (kun eteen tulee tarpeeksi syvä oja) eikä mennyt kauan kun herra tuli takaisin. Kokoajan piti kyllä vilkuilla vielä sinne suuntaan minne jänis juoksi mutta malttoi mielensä ja jatkoi lenkkiä meidän kanssa.
Loppu hyvin, kaikki hyvin ja kuviakin saatiin, mutta kyllä tuo panta pysyy tästedes Ahtin kaulassa!




 
Tsekatkaa myös Confienta Pluto Facebookissa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti