lauantai 4. heinäkuuta 2015

Do what you love. Love what you do.

Hiljaiseloa on taas ollut havaittavissa täällä blogin puolella. Vuorokaudessa on vaan yksinkertaisesti liian vähän tunteja. Stressi tappaa ihmisen (kaiken muunkin elävän) mutta eikai ilman stressiä voi elää? Se olisi liian tylsää. Pakko kokoajan mennä ja tehdä asioita, muuten tylsistyn. Mutta joskus pitää olla vähän tylsääkin ja sitä meillä on ollut tämä viikko!

Maanantaina käytiin taas Carinan koirahieronnassa ja jo olikin aika, maastonakit oli aivan juntturassa! Oudointa on että tällä kertaa niillä oli aivan identtiset jumit, molemmilla oli keskellä selkää arka kohta. Lihaskunnosta saivat taas rutkasti kehuja ja se lämmittää aina sydäntä. Ensi viikolla mulla on jäsenkorjaaja ja sinne saa maastonakit tulla mukaan niin katsotaan onko ranka ok.

Keskiviikkona oli vihdoinkin Kokkolanseudun Eläinsuojeluyhdistyksen mätsärin aika jota olin jo pari kuukautta valmistellut, hallituksen ainoana koiraihmisenä nakki napsahti minulle. Tapahtuma keräsi ennätysmäärän koiria joita tuli paikalle yli 100! Ilma suosi ja aurinko paistoi koko illan. Eläinsuojeluyhdistyksen hengessä pyysin kaikkia esittäjiä olemaan riuhtomatta hihnasta ja huutamatta koirilleen, sekä esittäjällä ja koiralla kuuluu olla kehässä mukavaa. Ja tämä toteutuikin mahtavasti! Ainahan sekaan mahtuu pari nalkuttajaa mutta eipä kaikista kannata välittää. Onnistunut ilta ja yhdistys sai taas mukavasti rahaa kassaan ja nyt voidaan taas suunnitella tulevia tapahtumia! :)

Omat koirat sen sijaan ovat olleet pienellä treeni tauolla ja ollaan vaan lenkkeilty paljon, käyty metsässä ja rannalla päivittäin. Ollaan löhöilty sohvalla ja syöty hyvin, niin kuin normaalit corgit ja niiden omistajat (?) Tyyylsääää sanotaan me! Jospa huomenna katkaistaisiin treenitauko ja palattaisiin rally-tokon pariin. Torstaina tehtiin pieni poikkeus Ahtin kanssa ja käytiin viimeisissä toko-treeneissä ennen kesätaukoa. Hyvillä mielin pidetään nyt taukoa ja jatketaan taas syyskuussa treenejä. Paikkamakuu on jo todella hyvällä mallilla! Liikkeestä maahankin sujuu jo ja kun vielä saadaan seuruu kondikseen niin alkaa jo olla aika kivalla mallilla nämä toko-hommat! Olen vähän kahden vaiheilla jatketaanko Nessan kanssa agilitya vai ei. Jotenkin tämän hetkinen ryhmä ei tunnu omalta..  Rally-toko treenit (sunnuntaisin Kokkolassa) jatkuvat kesän ajan ja pari näyttelyä sekä rt-koetta on jo kalenterissa, pidetään jännitystä (ja sitä stressiä) yllä.

Palataanpa tuohon stressiin, kun sitä ei nähtävästi ole taapeeksi yhden työn ja koulun sekä kaiken muun elämän kanssa niin päätin ottaa vastaan vielä yhden työn! Eihän sitä vaan voi kieltäytyä kun ihminen jota arvostan ehkä eniten koiran kouluttamiseen liittyen tarjoaa mulle töitä, siis MINULLE töitä ja vielä koiria kouluttamaan! Aloitan siis työt ensi kuussa Easy Dogilla ja alan vetämään tunteja kokkolassa. Aloitan kolmella tunnilla: sujuva arki, pentukurssi ja rally-tokon alkeiskurssilla ja katsotaan mitä seuraavaksi keksitään. Mahtavaa päästä kokeilemaan jo sitä omaa alaa ennen valmistumista ja oman toiminimen perustamista, ja vielä mahtavimman ihmisen kanssa jonka tiedän tukevan minua valinnoissani. Olen mää sittenkin tainnut jotakin tehdä oikein noitten koirieni suhteen! Happy, happy.




 









Ja tiedättekö mistä on kulunut jo vuosi?
Viisikko täytti tänään vuoden, Onnea Alma, Martta, Herkules, Sisu ja Niilo <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti