sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Täydellistä kaaosta

Eiliset kisat oli siis Nessan osalta täydelliset ja Ahtin osalta täyttä kaaosta. Perjantaina luulin asian vielä menevän toisinpäin mutta näin ne asiat muuttuu.. ALO luokka oli ennen AVOa ja Nessan kanssa suorittauduttiin radasta ihan ok, pieniä virheitä tulee niin kuin aina Nessan kanssa kun sen olen vähän sinne päin opettanut. Vähän nuuskimista ja kontaktin katkeamisia joista aina -1p ja nuuski TAAS kylttiä. Kylttien nuuskimiseen täytyy kyllä nyt puuttua kunnolla että siitä ei tule ongelmaa. Jännä että kirjoitan nyt niin kuin oltaisiin jatkamassa rallyssa kisaamista Nessan kanssa, senhän piti jäädä "eläkkeelle" rally-tokosta kun RTK1 on saavutettu, hupsis.
Nessa sai siis 93/100p ja RTK1 koularin. Omistaja on ylpeä tuosta "paska-rakistaan" <3

 
 
Sitten siihen kaaokseen, Ahtin rataan.. Hohhoijaa, mistä aloittaisin.. Ahtilla oli kierrokset todella korkealla kun kävin sen kanssa pienellä pissalenkillä ennen AVOn rataantutustumista. Säntäili ja poukkoili joka suuntaan mutta ei rähissyt kenellekkään. Laitoin sen takaisin autoon odottamaan ja vähän ennen maidän vuoroa hain sen, ja otettiin pari sivulle- ja eteentuloa. Kaikki meni hyvin eikä vieläkään rähissyt kenellekkään. Kehään mentäessä Ahti halusi nuuskia maata ja sallin sen ennen kehänauhan sisäpuolelle astumista, kehään mentäessä tuli nätisti vierellä ja tuli perusasentoon lähtökyltillä. Siihen kaikki hyvä loppui, Ahti sammui, meni pois päältä, jäätyi kokonaan, lamaantui, kuinka sen nyt sanoisin. En ole koskaan nähnyt Ahtia tuollaisena ja toivottavasti en näekään enään! Video puhukoon puolestaan. En sitä tänne laita hyvällä mielellä mutta turha sitä on peitelläkkään, meillä meni kaikki päin persettä. AVO HYL tuloksena.


Nyt ollaan tässä tuttujen kanssa jotka Ahtin ja minut tuntee tuumailtu mistäköhän tuo lamaantuminen johtuisi, siksi että minä ohjaajana en jännittänyt kun niin olen aina ennen kisoissa tehnyt? Ollaanko treenattu liikaa nyt viimeaikoina? Pelkäsikö/jännittikö Ahti jotakin?
Nyt otetaan siis pientä taukoa rally-tokosta ja koitetaan uudelleen ens kuun lopussa. Pitää laatia jonkun osaavan ihmisen kanssa meilel treenikalenteri jotta ei treenata liikaa eikä liian vähän, mutta ennen sitä me nyt vähän lomaillaan ja juostaan vaan palloilla ja metsissä ja unohdetaan koko rally-toko hetkeksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti