torstai 27. elokuuta 2015

Akkavalta

Saatiin ihana Alma meille hoitoon. En meinannut tunnistaa neitiä kun oli niin muuttunut sitten viime näkemän, rintakehä löytyy ja muutenkin "naisellisemmat" muodot ja tuo ihana karva joka näyttää siltä että kyllä neidistä vileä soopeli tulee! <3
Alma tuli meille viihdyttämään Ahtia kun Nessalla alkoi juoksut ja joudutaan pitämään se erillään Ahtista. No kuinkas kävikään, myös Alma päätti että tämä on hyvä ajankohta juoksuille ja aloitti myös ne niin kuin mama. Joten talossa muuttuikin järjestys niin että tytöt olivat keskenään ja Ahti erillään niistä.
Ahtin onneksi koulun kennelillä oli puute koirista ja siellä muut tekivät näyttöjä joten lainasin herraa sinne kun siellä tuntuu viihtyvän. Ahti sai kehuja kun oli ollut niin reipas näyttökoira!

Viikonloppuna on venetsialaiset ja halusin Ahtin kotiin siksi aikaa kun joskus saattaa vähän pauke jännittää ja uskon että sillon jos sattuu jännitys pukkaamaan päälle niin olisi mukavempi olla kotona kuin yksin kennelissä. Saa nähdä kuinka käy.

Kovaa kyytiä pitäisi treenata molempien omien koirien kanssa kun pian pukkaa rally-tokon rotumestikset päällä ja siinä sitten ohjaajaa jännittää. Ahtin kanssa koitetaan nyt käydä paljon muitten kanssa treenaamassa jotta saataisiin mahdollisimman paljon häiriötä treeneihin ja Nessa pääsee kanssa heti mukaan kun juoksut vaan loppuvat.
Loppu vuodesta olisi tarkoitus kisata vielä pari kisaa Kannuksessa Dogness hallissa jos fiilis on kohdillaan, sekin jää nähtäväksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti