lauantai 8. elokuuta 2015

Hiljaiselon syy

Blogi on ollut lähes kuollut koko heinäkuun, syitä ja tekosyitä siihen löytyy vaikka kuinka paljon. Väsymys, ärsyyntyminen, suru, viha ja moni muu tunne on vallannut niin kirjoittajan kuin koirienkin mielen.
Työharjoittelu, työ,uuden työn suunnittelu, oma terveydentila, stressi, nämä nyt ekana tulee mieleen kun mietin miksi olen niin poikki. Siihen kun lisää epäonnistumiset, koirien sairastelut,  koirien turhautuminen ja stressi joka on johtanut tappeluihin niin on meidän soppa valmis!
Mutta nyt tämä synkistely saa loppua!
Ihanaa että meillä on auttavia ihmisiä ympärillä ja ollaan saatu tukea ja neuvoja. Naamaa alkaa jo pikkuhiljaa hymyilyttää ja nyt on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja saada kaikki rullaamaan niinkin kuuluu.
 Huomenna suunnataan rally-tokon möllikisoihin Kokkolaan ja toivotaan parempaa onnistumista kuin viime kuun rally kisoista Seinäjoella josta Ahti nappasi taas hylätyn häipymällä paikalta ja Nessan kisakirjaan tupsahti ensimmäinen HYL TVÄ koska ohjaaja on tumpelo.
Tämä oli vain pinta raapaisu, kunnon postitus tulee kaikesta kunhan siihen kirjoittamiseen joskus löytyy sitä aikaa, tämä vain muistutuksena siitä että ollaan vielä hengissä 😉







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti