perjantai 18. syyskuuta 2015

Rally-toko rotumestikset

Paska reissu mutta tulipahan tehtyä, eiku siis...
Viime sunnuntaina suunnattiin siis Nokialle rally-toko kisoihin jossa ratkottiin corgien rotumestaruus.

Ahtin rata oli lyhyt ja ytimekäs. Ainut merkintä paperissa löytyy kyltti nro 3 kohdalta: POIS. Se siitä sitten taas.. Treeniä, treeniä. Kuinka iskostaa maastonakin päähän että vaikka mamma on inhottava ja jännittää kuin hullu niin se on ainut kiva tyyppi ja muut on pyllystä?

Nessa sen sijaan ♡ mamman kulta-rakas teki hommia kuin kunnon rally-nakin kuuluukin. Totteli käskyt ja pysyi lähellä (jo se että ei karkaa moikkaamaan tuomaria on meille voitto) Nessan vinoja perusasentoja ja muita huolimattomia liikkeitä (kiitos laiskan ohjaajan) lukuun ottamatta neiti teki täydellistä työtä! Maaliin päästiin ja voittajafiilis valtasi mielen, vaikka vinoista tulee se 1-3 miinus pistettä niin luulin että rata meni juurikin nappiin.
Tulostaulua tarkastaessa sinne tupsahti meidän kohdalle 51 pistettä. Mitä?? Ei niitä miinuksia niin paljon voinut olla. No olihan niitä kun ohjaaja oli kämmännyt ja kerännyt kaksi -10 pistettä omalla tunaroinnillaan. Tämä on siis jo toinen kerta kun Nessan tulos olisi mennyt avossa läpi mutta hihnan toinen pää pilaa kaiken. Raivostuttavaa!

AVO luokassa kisasi vain neljä corgia, Ahtin hylätyn myötä Nessa kuitenkin "sijottui" kolmanneksi ;)

Parhaiten sitä taitaa oppia kantapään kautta.. Ens kuussa yritetään taas ja toivotaan että ohjaaja ei pilaa Nessan hyvää suoritusta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti