perjantai 30. lokakuuta 2015

Nakkisoppaa tulossa

Alma kävi läpivalaisussa ja juurikin mun (maailman pahimman jännittäjän) kohdalla Kennelliitossa sattui olemaan kauhea ruuhka ja jouduin viikon odottaa tuloksia. No odotus palkittiin ja kyllä hymyilytti kun omakoirasta luin tulokset;

Lonkat: B/B
Kyynäret 0/0

Silmät ja polvet Almalta tutkitaan vielä talven aikana ja toivotaan että nekin on yhtä priimaa! Pennutusta uskaltaa jo siis alkaa miettiä! Loppu kesästä tai syksyllä ensi vuonna olisi tarkoitus neiti astuttaa. Uroskin alkaa olla aika varma (rakastuin!). On kyllä ollut todella vaikeaa löytää juuri se oikea uros Almalle. Kun on löytynyt uros joka miellyttää niin se on joko; sukua, töpöhäntäinen tai sen terveystulokset eivät puhu puolestaan. Nyt ehkä löysin juuri sen uroksen joka miellyttää ulkonäöllisesti, terveydellisesti ja sukutaulukin miellyttää kovasti.
Minulla on tarkka visio unelmieni koirasta ja se saattaisi jopa tästä yhdistelmästä syntyä!

Alma vaan tuntuu vielä niin vauvalta, mutta niin se tulee varmaan tuntumaan aina. Nessan kun kävin astuttamassa etelässä noin yksi ja puoli vuotta sitten nappasin pienen pörröisen 10 viikkoisen Ahtin mukaani kotiin. Nyt Ahtin sisko on jo saamassa pentuja parin viikon sisään ja se vasta sai minut tajuamaan että mun koirat ei enää ole mitään pentuja! Aika menee kuin siivillä mutta onneksi Alman astutuksen kanssa ei ole mikään kiire ja Alma on kehittynyt aika hitaasti niin suosiolla odotetaan ainakin kesään.

 Ehkäpä siis jo vuoden päästä olen saanut luovuttaa pentueellisen pikkunakkeja omiin koteihinsa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti