sunnuntai 18. lokakuuta 2015

nälkä kasvaa syödessä

Tänään siis kisattiin Nessan kanssa Kannuksen rallytoko kisoissa. Hyväksytty tulos saatiin mutta pisteillä ei koreilla. Nessa teki hyvää työtä, niin hyvää kuin vaan osaa.  Ohjaaja taas nappasi yhden -10 omalla huolimattomuudellaan. Alku radasta meni Nessan osalta todella hyvin, lopussa kehitteli itselleen taas omia "houkutuksia" mutta malttoi suorittaa radan loppuun karkailematta vaikka mieli teki lähteä menemään. Hyvä tyttö siis ja voitto sinänsä että tuo tohelo malttoi mielensä ;)
79/100 oli lopputulos ja se olikin meidän toinen hyväksytty tulos AVOssa.
Nessan kanssahan mun ei ikinä pitänyt kisata missään. Niin se vaan mieli muuttuu kun onnistumisia tulee. RTK2 kutkuttelee jo mun mieltä ja ajatukset siitä pitäisikö VOI luokkaan vielä satsata on aika ristiriitaiset. Saa nähä kasvaako nälkä taas jos ja kun onnistumisia tulee. Nessa on jo ylittänyt kaikki odotukset ja osoittanut olevansa se mahtava koira jonka siinä olen nähnyt jo kauan.
Joulukuussa olisi taas aika koittaa onnea ja yrittää sitä koularia Nessan kanssa.

Talven tullen alkaa taas kutkuttaa hallille lähtö iltaisin, nyt oonkin vongannut itselleni hyvää treeniseuraa talvea varten ja vieläpä treenaamaan jotakin ihan uutta. Siitä enemmän kun asia on ajankohtainen mutta täytyy myöntää että nyt on tämä akka innoissaan ♡






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti