perjantai 9. lokakuuta 2015

Rally-toko kisat 5.10.2015 Kannus

Nessan kanssa suunnattiin kisoihin viime maanantaina, Ahti jäi tällä kertaa kotiin niin kuin tulee myös jäämään nyt hetkeksi kunnes saadaan karkailu kuriin.

Nessalla oli tosi kiva vire ennen rataa, intoa ei ollut liikaa eikä myöskään liian vähän. Radalle mentäessä kaikki meni hyvin, oli varmasti meidän paras lähtö ikinä. Nessa malttoi istua ja odotella lähtölupaa. Sitten vire hävisi jonnekkin ja Nessa vaan "roikkui" perässä, teki kyllä kaiken käsketyn mutta se vire ei ollut kohdillaan. Sitten päästiinkin sille haastavalle pätkälle kun Nessa huomasi hypyn. Hyppy meni hyvin, sitten näkyikin jo jotakin vielä parempaa, pentu syömässä possunkorvaa, sen oli siis PAKKO olla Nessan possunkorva! Käskystä Nessa tosin palasi sivulle ja uusittiin tehtävä. Taas sama juttu, ja myös uusittiin uusiksi samainen tehtävä. Tällä kertaa päästiin vielä suorittamaan viimeinen tehtävä ja maaliin. Äkkiä Nessa hihnaan ja pois rata-alueelta. Sitten alkoi se armoton namien syöttäminen, suoraan kädestä Nessan suuhun jotta se varmasti tajuaa että namit saa multa eikä varastamalla viattomalta pennulta.

 Miinuspisteitä uusimista siis yhteensä 6.
 9. Kyltin kohdalla kaarroin laajemmin kuin saisi ja siitä -3.
 Lisäksi vielä 5 -1pisteen virhettä vinoudesta sekä epätarkasti suoritetusta liikkeestä radan alussa.
 Yleisvaikutelmasta vielä -3 karkailun takia.
 Yhteensä siis 83 pistettä ja HYVÄKSYTTY tulos.
Harmittavan vähän pisteitä saatiin noin helpolta radalta, mutta ylpeä saan olla siitä että Nessa ei sitä possunkorvaa siltä pennulta vienyt ;)


 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti