lauantai 3. lokakuuta 2015

Eckerö KV 26.9.2015

Vihdoinkin saan päivitettyä tyttöjen arvioinnit tänne blogin puolelle.

Nessa  ERI, SA, SERT, CACIB, ROP

4 vuotias. Hyvä koko. Feminiininen nuori leidi hyvillä mittasuhteilla. Hyvä edestä ja hyvät kulmaukset. Kaunis pää ja hyvät korvat. Kettumainen ilme. Erinomainen ylälinja jonka pitää liikkeessä. Tyylikäs, hyväkuntoinen pieni liikkuja. Pidin hänen tyypistään. Erinomainen temperamentti.Alma ERI, SA, PN3

14 kuukautta. Kaunis feminiininen nuori leidi. Pidin hänen päästään. Kauniit tummat silmät sekä pigmentti. Hyvät korvat, antaen suloisen ilmeen. Hyvin kulmautunut molemmista päistä. Liikkuu ujosti. Hyvä temperamentti.

Ei voi olla muutakuin todella ylpeä mun tytöistä. Mahtavat arvostelut josta tunnistaa koirat ja jaksoivat hyvin pitkänkin päivän. 
Nessa valittiin vielä RYPkehässäkin jatkoon mutta sitten tuomari jätti sijoittamatta maastonakin. Nessa sai kyllä kunnolla treeniä asiassa jonka kanssa ollaan painittu aina, nimittäin aplodit.. Nessa sekoaa kun ihmiset taputtavat, hullunkiilto tulee silmiin ja se hyppii ja näykkii. En tiedä mistä tämä johtuu mutta nyt meni hyvin koko päivän RYP kehän kahdeksan parhaan valintaan asti kun otettiin vielä kunniakierroket, ravi mrni ihan ok mutta koiran kun tuntee niin se ei enään ollut oma itsensä ja seisominen vaihtui pomppimiseen. Koko päivä uotenkin sujui mutkitta ja taas nousee leveä hymy huulille kun tätä kiroitan. Olen onnellinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti