keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Toivepostaus - Mitä meillä syödään?

Nappulaa, nappulaa, nappulaa ja niin no lisää nappulaa. Olen tylsä ja laiska koiranomistaja ja siksi valitsen helpoimman tien eli nappulan. Sporttinakkeja kun ovat saavat hieman raskaampaa ruokaa kuin perus sohvanakit ;) Meillä siis syödään Purenatural Activea. Molemmat koirat syövät samaa nappulaa, Ahti syö nykyään hieman suuremman määrän kuin Nessa, koska Nessalle on pentujen jälkeen (vihdoin) alkanut kertyä massaa eikä siis enään tarvitse yhtä isoja annoksia kuin aiemmin.

Aikaisemmin meillä syötiin ihan tavallista nappulaa, kunnes vierailu kasvattajalla avasi silmäni. "Siis annaksää vaan desin per nuppi noille koirilles, mää annan omille 3desiä" Tajusin silloin että mun koirat liikkuu niin paljon enemmän kuin "normi" corgit että ne vaatii jo tujumpaa sapuskaa ettei sitä tosiaan tarvitse ihan hulluja määriä syöttää. Siispä marssin Mustiin ja Mirriin ja kerroin haluavani energia-ruokaa. Silloin myyjä suositteli minulle Purenaturalin Active ruokaa ja samalla ruoalla mennään yhä edelleen! Kaiken lisäksi kun kuulun Mustin ja Mirrin kasvattaja kerhoon niin saan ruoasta ihan huiput alennukset mikä aina on positiivinen juttu opiskelijalle.

Nappulan lisäksi meillä herkutellaan (aika usein) jäädytetyillä KONGeilla jossa sisällä esim jauhelihaa, MUSH raakapullilla, sulatejuustolla yms. Koirat tykkää ja samalla ne saa väsytettyä jos itse on jo valmiiksi liian väsynyt niitten kanssa muuta värkkäämään.

Ei meillä kuitenkaan pelkkää nappulaa kuppiin mene..
Lisäksi maastonakit saavat nappuloittensa sekaan Magnesiumia, MSM:ää sekä B-vitskua ja kuureittain merilevää.
Magnesium, MSM ja B-vitamiini ovat nopeuttamassa palautumista ja tukemassa lihasten sekä nivelten hyvinvointia. (Myös hihhulina uskon niiden pitävän punkit poissa) Koirien hieroja on kyllä kehunut että muutoksen on lihaksissa huomannut kun noita lisiä olen niille alkanut syöttää.
Merilevää saavat kuureittain jotta hammaskivi pysyisi poissa.

Lisäksi koirat herkuttelee vielä FitDogin tuotteilla. Varsinkin viikonloppusin ja treenipäivinä juomat on kovassa käytössä. Viikonloppusin käydään aina pitkällä aamulenkillä, sen jälkeen koirat saa nappulat Fitdogin palautusjuoman kera. Ja treenipäivinä kun eivät saa ruokaa ennen treenejä saavat sen sijaan energiajuomaa.

Nam vai ei? Meidän koirat ainakin tykkää :)

..Tulipas tylsä postaus ilman mitään ruoka-kuvia, Sorry!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti