lauantai 30. tammikuuta 2016

Herkkis treenaa

Viime sunnuntaina Ahti pääsi tuuraamaan Nessaa kun rouva ei jouksujensa takia rally-treeneihin päässyt. Ahtin kanssa ei olla otettu rallya moneen kuukauteen.. Siihen nähden treenit meni todella hyvin, oikeella puolella ei otett vielä mitään kun ihan vasta ollaan alettu harjoitella oikealla seuraamista ja sen takia tehtävät oikealla ei vielä sujuneet. Mutta vasemmalla, siellä oli se mun ihana rally-nakki mikä se on ennenkin ollut <3 Peräpään käyttöä joudutaan vielä treenata, tokon ansiosta on aika sukkelaan iskemässä peppua maahan ja siitä tulisi aina -10pistettä niin ei toivota.
Mutta mitä mä teen väliajalla kun ei olla radalla? Alan treenata Ahtinkaa tokoa, siis normi tokoa.. Otettiin kaukoja ja jääviä.. Jokin ihme siinä tokossa on nyt napannu muhun! Oon aina sanonu w
että mun sydän sykkii rally-tokolle mutta nyt on tuo tavallinen toko tainnut viedä mennessään!

Tiistaina oli sitten niitten oikeitten toko-treenien vuoro. Sillon ei mennyt _mikään_ putkeen.. Katottiin jäävät ja kaukokäskyt.. Liikkeestä maahan on niin satavarma kun ollaan yksin treenaamassa, siis ihan sata varma! Mutta kun muita on paikalla niin ei millään onnistu.. Etupää saattaa käydä maassa ja siitä herra nousee ja alkaa hiipiä perään. Hohhoijaa, luulin että edes tämä liike olisi varma! Treeneissä sitten vaan vahvistettiin maahan menoa, edessä kun mää peruutan ja kun Ahti peruuttaa ja sivulla ilman seuruu käskyä pienellä avulla.. Lopuksi saatiin yksi liikkeenomainen nappisuoritus ja jätettiin se homma siihen.
Sitten ne kaukot.. Liikkeenomaisesti ne menee tosi hyvin, mutta jos yksikään ylimääränen käsky tulee niin herra nousee seisomaan. Vain yhdet vaihdot siis passaa herralle. Pari kertaa olen ottanut seisomisen mukaan ehkä kuukausi sitten niin se varmaan on jäänyt tolle tollolle takaraivoon. No tämä ei vielä ollut tässä, liikkurihan on maailman hirvein asia.. Siksipä päätettiin että liikkuri palkkaa jotta Ahti ei ala hiipiä mua päin (uskon että se on seuraava askel siitä nousemisesta sillä niin se muissa liikkeissä tekee). No liikkurille nakit käteen ja kun hän tiputti hanskansa maahan niin Ahti pomppasi "HUI HIRVEETÄ!!" Siinä nyt sitten sai siedätystä joka suunnasta.. Otti kyllä palkan liikkurilta nätisti eikä enään noussut seisomaan. Pitää nyt vaan alkaa kauheesti jumpata noita vaihtoja että tulee mahdollisimman monta vaihtoa että ei jää takaraivoon se että "kun on kerran istunut ja mennyt maahan niin mamma palaa mun luo". Takapalkka kun ei Ahtille sovi niin uskon että tämä että avustaja palkkaa saattaisi olla ihan meidän juttu, Ahti muutenkin jännittää hallilla ihmisiä (ja koiria) niin kun niiltä heruis nakkia niin uskon että sekin voisi auttaa asiaan.. Jää nähtäväksi!
Saa nähdä kuinka meidän kisasuunnitelmien käy kun taas taitaa alkaa pahempi mörkökausi.. Tosin yksi todella iso askel eteenpäin on tehty kun eilen leivoin ja oli ENSIMMÄINEN kerta kun Ahti ei friikannut sähkövatkaimesta. (Piti tänäänkin koittaa ja ihan lunkisti otta) JESS!

Huomenna alkaa taas uusi toko-ryhmä. Saa nähdä kuinka meidän siellä käy!


Nessa pakkasi taas kimpsunsa ja kampsunsa ja lähti taas "lainaan" perheeseen jossa ennenkin on ollut. Perheen isä sai viimeksi ehkä Nessasta oireita ja nyt halutaan varmistaa oliko se allergiaa vai pelkkää flunssaa sillä se hänelle pukkasi sillon vielä päälle. Toivotaan siis että hän ei ole allerginen ja tämä ihana perhe voi vielä ottaa minulta pennun tulevaisuudessa!
Perheen poika on ennen pelännyt koiria ja ollut koiran hankkimista vastaan. Nyt perheen äiti onnellisena kertoi että hänen mielensä on muuttunut ja oikeen kyselee milloin Nessa taas tulee kylään. Mun maailman paras maastonakki <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti