sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Back On Track

Nyt on pakko hehkuttaa! On nimittäin ollut niin vaikeaa löytää maastonakeille manttelit.. On koitettu montaa eri merkkiä, mallia ja fiksattu niitä itse. Hyviä ei tosin ole löytynyt. Joko ne ovat rinnasta liian löysät ja tassut menevät puvun sisään ja koira kompastuu tai mantteli on ylettänyt vain noin puoleen selkään asti.
 Corgin pukeminen jakaa mielipiteitä, jotkut ovat sitä vastaan ja sitten löytyy niitä jotka pukevat corginsa heti kun alkaa kelit kylmetä. Kuulun itse jälkimmäiseen joukkoon, haluan suojella maastonakkien pitkää selkää ja pitää lihakset lämpimänä. Ahtilla puvut myös suojaavat tarttuvalta lumelta mikä on meille suuri ongelma! Rintaan ja kainaloihin kerääntyy kauheita paakkuja kun herra ulkoilee lumessa, manttelit suojaavat edes vähän ja pidentävät siten Ahtin ulkona olemisen mahdollisuuksia.


Netissä törmäsin myynti-ilmoitukseen missä oli BOT:eja alennushinnoin. (molemmilla koirilla on BOT verkkoloimet jo ennestään ja niitä käytetään aina treenien/pitempien lennkien jälkeen ja pitkillä automatkoilla) Siispä päätin kysellä mäyräkoiraloimien kokoja ja hintaa. Mittailtuani maastonakkeja ja todettuani lompakonkin sisällön sopivan tähän tilasin koirille mäyräkoiraloimet.
Paras ostos pitkään aikaan! Sopivat molemmille ku nenät päähän.
Nessalla on koko M ja Ahtilla L. Molemmilla tosin on tuo vatsaremmi niin löysällä ku vaan voi olla, ei siis ole varaa tulla enempää kiloja! Taitavat oikeat mäyräkoirat olla vieläkin kapeampia kuin nämä kaksi.






Manttelit ovat kestäneet kovemmassakin käytössä! Eivät ole kertaakaan lähteneet pois päältä, eikä tassut ole päässeet puvun sisään. Jalkalenkit pitävät manttelin hyvin paikoillaan eikä se lähde pyörimään takapäästä.
Manttelit ovat nyt olleet päällä vaikka kovia paukkupakkasia ei ole vähään aikaan ollutkaan. Molemmat koirat ovat olleet niin jumissa, niin olen pitänyt mantteleita päällä lenkeillä kun ei paljoa ole alkulämpöjä keretty ottaa kun pääsevät vapaaksi niin vauhti on taattu. Back On Trakeissa on se mahtava puoli että niissä on valmistettu funktionaalisesta kankaasta joka heijastaa lämpöä. Back On Trakeista voi lukea enemmän täältä!
Tällä viikolla koulussa Nessa sai kehuja lihastensa kunnosta, ei pahoja jumeja tms.
Me ollaan ainakin ihan hurahdettu näihin ja seuraavaksi saa kyllä tämä kirjoittaja oman BOT:insa!
Suositellaan! <3


2 kommenttia:

  1. Paljonko Nessalla ja Ahtilla on rinnanympärys? Frodollekin olen ajatellut jossain vaiheessa tuota mäyräkoiramallin BOTia, mutta en oo uskaltanut tilata, jos se ei mahdukaan tuosta rinnan ympäriltä. Tavallinen malli meiltäkin löytyy, mutta se on taas hirvee teltta näin matalajalkaiselle koiralle :D Pitäis vähän fiksailla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunnillee 55cm molemmilla etutassujen takaa mitattuna :) tosin tuo vatsaremmi tulee paljo taaemmas mutta antaapa vähä osvittaa!
      Meilläki kompastuvat välillä niihi tavallisii verkkoloimiin, kunnon hameet. Oon kyllä tästä mäykkymallista tykänny iha hirveesti! :)

      Poista