tiistai 29. maaliskuuta 2016

Kärpäsestä härkänen

Jonkin aikaa sitten käytin Nessan hieronnassa ja siellä edelleen sama paikka oli arka ja jumissa. Viimisen kylkiluun kohdalla on ollut jumi jo kauemman aikaa ja jäsenkorjaaja oli jo sitä mieltä että sitä kannattaa seurailla ja tuoda takaisin jos menee taas jumiin. No päätin siis kuitenkin viedä tavalliselle hierojalle joka sai muut paikat kyllä auki ja muuten lihakset olikin tosi hyvässä kunnossa, mutta tuo yksi kohta aristeli taas. No päätin sitten tehdä siitä itselleni kunnon stressin ja olin jo varma että siinä on spondyloosi tai jotakin vastaavaa.
No ei muu auttanut kuin varata eläinlääkärille kuvaus aika.
Röntgenissä käytiin viikko sitten maanantaina. Eläinlääkäri ehdotti että kuvataan Nessa ilman nukutusta, ja onneksi niin tehtiin! Nessa selvisi ilman "krapulaa" ja minä pienemmällä laskulla ;)
Vikaa ei minun eikä eläinlääkärinkään mukaan löytynyt! Löytääkö joku muu? Lonkissakaan ei nivelrikkoa ole havaittavissa, samalta näyttävät kuin ennenkin.
Joten jatketaan normaalia aktiivista elämäämme juuri niinkuin ennenkin! Eläinlääkäri vaan sanoi että pitkä ranka + lyhyet jalat = enemmän jumeja, eli kaipaa enemmän huoltoa kuin "normaali" koira. Joten ehkä opiskelen ihan oikeaa alaa niin saan ainakin omat koirat pidettyä kunnossa.
Kun lähdimme eläinlääkäriltä hän huikkasi vielä ovelta "Nyt ei ole siis mitään estettä astuttaa Nessaa, nyt olet käynyt täällä taas niin paljon että ensi kerralla saat tulla vain ultraan tai rokotuksille"  Joten ehkäpä häntä pitää totella ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti