lauantai 2. huhtikuuta 2016

kevättä rinnassa.. eiku karvoissa!

Tiistaina käytiin taas Ahtin kanssa tokoilemassa. Päivällä kirosin herraa ja sitä että junnataan vaan paikallaan eikä ikinä tulla pääseen toko-kokeisiin.. Onneksi kuitenkin raahauduttiin treeneihin sillä Ahti oli L O I S T A V A ! !
Otettiin ryhmä/häiriötreeniä. Seuruuta, jääviä ja paikkista 7 koirakkoa samanaikaisesti yhden ihmisen liikkuroimana. Tosi nätisti Ahti oli kuulolla ja oltiin laitimmaisina jotta samalla saataisiin treenata pressuseinän vieressä josta Ahti ei tykkää.. Mutta loistavasti meni! Paikkiksessa kutsuttiin koirat yksitellen luokse, tai ainakin yritettiin. Ensimmäisellä kutsulla lähes kaikki koirat nousivat ja tulivat ohjaajiensa luokse. Ahtin kerkesin pysäyttää paikalleen mutta nousi kuitenkin. Kävin palauttamassa maakuulle ja tämän jälkeen tämäkin sujui ja kaikki pysyivät hyvin kun pienen huomautuksen saivat. Otettiin myös (ainakin meille) jotain ihan uutta ja tehtiin seuruun yhteydessä "jääviä väärinpäin" eli seuruusta koira maahan ja ohjaaja peruutti sopivan matkaa ja palasi koiran luokse. Ahti kyllä käänsi päätä jotta näki mut kunnolla mutta hyvin pysyi vaikka näinkin suuressa häiriössä otettiin jotakin aivan uutta!
Saatiin myös luultavasti ratkaisu meidän tämänhetkisesti suurimpaan ongelmaan, eli kaukoihin. Ahti ei ole suostunut tekeen kaukoja ollenkaan hallilla jos olen metriäkään kauempana siitä. Nyt tehtiin niin että liikuin kokoajan ja samalla käskytin. Herra oli ihan erilailla kuulolla ja teki istu-maahan vaihdot! Jihhuu!
Nyt ollaan vetäjien kanssa muutenkin keskusteltu siitä että jos meinaan ens kuussa kokeeseen (yllyttävät tällaista hullua semmoseen!!) niin pitäisi unohtaa lähes kaikki liikkeenomaiset jutut ja tehdä kaikesta leikkiä niin pysyis hyvä fiilis yllä :) Saa nähdä jänistänkö niistäkin kokeista sillä tänään meidän piti Ahtin kanssa korkata meidän toko-ura, mutta jänistin.

Rapakelin ovat taas täällä. Mahtavaa tällaisten matalien koirien kanssa tuolla kelissä lenkkeillä ja eipäs saa unohtaa Ahtin ihanaa karvaa (joka on tällä hetkellä aika paljon vähemmän ihana) joka imee kaiken ravan kuin magneetti vaikka Ahti väistelee kaikki rapalätäköt ja muutenkin inhoaa märkää.. Kunpa olisi jo kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti