perjantai 20. toukokuuta 2016

Hiljaiseloa

Hiljaista on ollut blogin puolella jo liian kauan. Hengissä ollaan kuitenkin!
Kirjoittajan olo on tosin yhä huono ja kirjoittamiseen ei tahdo löytyä energiaa (niinkuin ei paljoon muuhunkaan) mutta päivä kerrallaan mennään.

Paljon on kuitenkin tapahtunut.. Nessa on käynyt nappaamassa kaksi VARASERTIÄ ja Alma kaksi erittäin hyvää näyttelyistä, Ahti korkkasi TOKO-uransa, ei niin loistokaasti jääden ilman tulosta. Nessalla kävi pieni haaveri ja oikean etujalan ulimmainen varvas sai tällin ja nivelside siitä repesi. Nyt on jo parempi, kunhan ei oikeen spurttaile pallon perässä. Agility sai siis jäädä nyt Nessan osalta mutta Ahti on siinä osoittautunut kovinkin päteväksi. Kirjoittaja on ravannut lääkärissä, nyt saa tosin ootella tuloksia yms kauemmin sillä "meillä on nyt täällä sisätautipolilla kauhea kaaos ja 200 ihmistä jonossa, olet yksi heistä" jess!
Nessan juoksut alkaa olla loppupuolella mutta Alma ei nähtävästi meinaa nyt samaan aikaan äitinsä kanssa olla kiimassa niinkuin aina ennen on ollut.

Siinäpä meidän kuulumiset lyhennettynä...

Tulevaisuudessa häämöttää Alman astutus (kunhan ne juoksut alkaisi), tyttöjen ultraus ja toivottavsti pennut. Rally-tokokisat ja toko-koe olisi omalla kentällä ja houkuttelisi kovasti. Kirjoittaja aloitti rally-tokokouluttajana omalla seurallaan ja työt Easy Dogilla jatkuvat ensi viikolla.

Hyvää kesän alkua <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti