maanantai 22. elokuuta 2016

Perhe kasvaa

Natural Stance perhe kasvoi perjantaina viidellä pikku-corgilla!
Penuja oli kaikenkaikkiaan 8 (!!!!!!!) pienessä Almassa joka mahtavasti suoriutui synnytyksestä, sisukas akka! Kaikki pennut sai synnytettyä mutta kohdunsarvien molempiin päihin jäi jälkeiset ja kun kohtu supistui ne oikeen pakkautuivat sinne ja ne leikkauksessa poistettiin. Onneksi näin, toivottavasti säästytään tällälailla kohtutulehdukselta yms.
Alma ja pennut voivat hyvin <3 ja painokaisilla paino jo nousee. Kätilökin voi hyvin mutta on tooodella väsynyt, ehkä tämä tästä!

Sitten ne Alman pentueen huonommat uutiset mistä lupasin kirjoitella kun sen aika on, se aika taitaa olla nyt.
Nyt dotellaan pennuille DNA-testejä saapuvaksi ja toivotaan että niistä voidaan todeta Oula heidän isäkseen kun astutuksen jälkeen kävi harmillinen vahinko Almalla ja toisella uroksella. On tämän asian takia kyllä jo liian monet yöunet menetetty ja itketty, nyt ei voi muutakun toivoa parasta ja pelätä pahinta. Pentue jota niin todella kauan olen odottanut ja nyt pelottaa että se ei olekkaan se pentue mitä odotin. Asialle ei enään voi mitään (minulla eikä Alman omistajalla Roosalla ole mitään tekemistä tämän kanssa,) Alma oli hoidossa kun vahinko kävi. Ja ollaan molemmat oltu tästä todella surullisia, toivotaan että tämä vielä iloksi muttuu!



Nessan pennut voivat hyvin, perjantaina tuli jo 4 viikkoa ikää! Ovat kyllä niin avoimia, rohkeita ja niiin kauniita molemmat. Täällä kovaa mietitään kumpi jää mielle kotiin asumaan, jompi kumpi näistä kahdesta se kuitenkin tulee olemaan. Itse haluaisin jättää Piinan ja Onni haluaisi saada hieman miesvahvistusta perheeseemme Saastamoisen kautta. Odotellaan nyt ainakin pari viikkoa vielä päätöstä niin saan pentutestauttaa muksut ja katsotaan kuinka Saastiksen pallien käy, löytyykö niitä vai ei.


Kasvattejani on nyt viime aikoina käynyt myös näyttelyissä, Sisu saaden EHn ja Niilo saaden ERIn! Ihania poikia molemmat, ja Sisun pääsen taas pitkästä aikaa näkemään corgien erkkarissa ensi viikonloppuna!
Nyt tulikin kiire Ahtin kanssa agilitytreeneihin ettei myöhästytä!

1 kommentti:

  1. Kyllä on liian suloisia molemmat, Piina ja Saastamoinen, ja mitkä nimet! Valinta tulee olemaan tosi vaikea kumpi saa jäädä,toivottavasti sovussa päätätte. Oli teillä säpinää kun kävin maanantaina, ei tule aika pitkäksi kun noita hoitelee.

    VastaaPoista