keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Ensimmäinen lensi pesästä

Kaikkien lemppari pentu, Saastamoinen muutti viikonloppuna Roosalle ja Antille Vaasaan. Saastamoisesta Natural Stance Rubin Schwarz tulee siis Alman Natural Stance Vertini kämppis! Alma majailee meillä pentujensa seurana vielä reilun viikon ennenkuin myös muuttaa Vaasaan. 

Saastamoisen kohdalla jo mietin että tekisinkö kuitenkin poikkeuksen ja jättäisin uroksen kotiin, Onnikin halusi niin kovasti sen meille jättää. Onneks Roosa avasi suunsa ja sanoi että haluaisivat uroksen Alman kaveriksi, ja sehän kävisi hyvin kun Almalta jouduttiin kohtukin poistamaan (jos asiasta jotakin positiivista pitää keksiä). Alman ainoan urospenun olin jo muualle luvannut joten kaikki kääntyi parhain päin kun Saastamoinen sai kodin näinkin läheltä ja sain itse jättää Piinan itselleni.




Yleensä ei tee tiukkaa luovuttaa pentuja, mutta nyt kyllä teki! Ehkä syy oli se että pentuja oli vain nämä kaksi.. Ja onhan Saastis vaan liian ihana! Saastamoista tullaan jatkossa näkemään lähialueen näyttelyissä sekä toki tulee meille myös kyläilemään! Vuoden täytettyään pääsee läpivalaisuun ja katsotaan sitten jospa herrasta on jalostukseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti