tiistai 6. syyskuuta 2016

Priimaa pukkaa

Nyt jo vähän uskallan hymyillä!
Piina ja Saastamoinen kävivät tänään lääkärintarkistuksessa ja saivat sirut niskaansa. Eläinlääkäri kehui reippaita pentuja eikä löytänyt kummastakaan vikaa! Silmät hieman molemmilla vuotaan, mutta eivät ole tulehtuneet. Saman laiset on Nessalla ja Almalla olleet silmät nuorempana, Almalla koitettiin jopa monia eri tippoja mutta ei ne auttaneet. Tämä menee ajan kanssa ohi :)
Saastamoinen tosin oli aivan varma että kuolee sirutukseen, sen mukaista ainakin oli huuto!

Jotta pennuilla ei olisi aivan paska päivä (jännä kun kasvattajan lempi päivä on koirien inhokki) niin suunnattiin vielä Kannukseen maaseutu oppilaitokselle moikkaan kennelpuolen oppilaita. Pennut sai leikkiä paljon ja olla sylissä. Tosi reippaasti taas käyttäytyivät! Priimat pennelit <3

Kuva Katja Säilynkangas

Kuva Katja Säilynkangas


Ahtin kanssa treenit etenee hyvin! Viime viikolla se taas alotti nössöilyn muiden koirien läsnäollessa ja mulla paloi hermo.. Tilanne jossa aina haluisi ottaa namin kouraan ja helpottaa kaikkia liikkeitä koiralle, siihen en sorru. Jos ei meinaa tehdä töitä kunnon draivilla niin ei tarvitse tehdä ollenkaan. Olen siis alkanut viedä Ahtin vaan pois tilanteista viemällä sen boksiin tai hihnasta aitaan kiinni ja jättänyt sen sinne noin vartiksi. Vartin päästä kun Ahtin käy hakemassa niin jo on ihan eri koira! Jospa tämän taktiikan myötä tajuaisi että mun kanssa ei tarvitse muita pelätä.. Hope so!
Sillä näitten "jäähyjen" jälkeen se on tehnyt aivan upeaa työtä! Tällaista asennetta on kaivattu jo kauan. Yksi fiksu ihminen sanoikin minulle "Ahti on juuri niin nössö kuin vaan annat sen olla" Tuo sai minut jotenkin heräämään, enkä enään ajattele että voi voi raukkaa. Asenteen muutos sekä minulle, että koiralle.  Jatketaan tällä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti