torstai 7. syyskuuta 2017

Hengissä ollaan!

Vaikka tänne blogin puolelle ei ole kirjoteltu aikoihin niin hengissä ollaan! Kaikki on tällä hetkellä oikeastaan todella hyvin <3
Blogin kirjoittaminen taitaa jäädä kyllä nyt kokonaan kun siihen ei vaan löydy aikaa ja energiaa.
Yritykseni syö niin suuren osan ajastani nykyään, mikä on todella mahtavaa! Koira-alan yritys ja olen oikeasti kiireinen jo puolenvuoden yrittämisen jälkeen, huippua!

Tänne tulen jatkossa päivittämään vain tuloksia, pentusuunnitelmia ja muuta "faktaa" eikä mitään treenihöpötyksiä siis enään, ainakaan nyt toviin tule tulemaan.

Mutta niihin kuulumisiin siis:

Ahti on siirtynyt rally-tokossa jo MES luokkaan ja ensi viikolla startataan jo kisat kahden kisan voimin. Treenit on jääneet vähemmälle kesällä mutta nyt alkaa taas viikkotreenit Kannuksessa. TOKO kentille pitäisi myös uskaltamaa metsästämään sitä TK1:stä..

Nessa voi nykyään lisätä nimensä eteen FI MVA ja jatkossa metsästetään siis puuttuvien sertien sijasta niitä cacibeja ;) ja toivottavasti päästään nose kisoihin joskus kun niitä taas aletaan järkkäämään.

Piina, voi Piina. Tämä koira on vienyt mut kokonaan mennessään! Näyttelyissä jakaa mielipiteitä, joko EH tai sitten on sijoittunut PN kehässä ja ollut jopa ROP ja RYP4! Pieni tyttö on myös läpivalaistu nyt terveeksi (B/B, 0/0) ja silmät myös terveet. Maaliskuussa kirjoittelin tänne "huonoista uutisista Piinaa koskien" ja se oli demodikoosi, ilman punkkilääkettä on menty jo kohta 3kk eikä sikaripunkki ole palannut joten ehkä uskallan jo huokaista helpotuksesta!

Piina ja Elmeri täyttivät jo vuoden, samoin teekuppi-pennut ja näillä näkymin kaikki pennut on menossa terveystarkkeihin vielä tämän vuoden puolella, ihan huippua heidän omistajiltaan kun vievät koiransa tarkistuksiin <3 !!


Olen myös saanut hurjan paljon pentukyselyitä, en ole niihin kerennyt/jaksanut vastata ja ne menevät suoraan vanhaan sähköpostiini (gmail) ja päivitän nyt tänne uuden osoitteeni eli jos odotatte minulta vastausta niin laittakaa uudelleen sähköpostia tulemaan.

Ehkä pian tulee jo päivitystä uudesta pennusta, se jää nähtäväksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti