maanantai 26. helmikuuta 2018

Aina ei mene suunnitellusti, mutta nyt menee ihan hyvin

Hiljaista on yhä täällä blogin puolella, ja tulee olemaankin jatkossa. Hieman kuulumisia kuitenkin kertaan nopeasti.

Monta tutkittua kasvattia vuonna 2017, kiitos tästä kuuluu teille kaikille ihanille kasvatinomistajille <3 Tulokset o olleet ihan laidasta laitaan, mutta sellaista elämä on.
Paljon on käyty näyttelyissä ja rally-toko sekä toko kokeissa. Nose workiin ja uintiin on pari kasvattia omistajineen hurahtaneet. Olemme saaneet laumaan myös vääränrotuisen vahvistuksen kun opaskoirapentu Apu muutti minulle nyt alkuvuodesta koulutettavaksi ja toivon mukaan 2019 muuttaa jollekkin näkövammaiselle opaskoiraksi.

2017

Ahti kisasi itselleen RTK3 koularin ja tokosta 1-tuloksen, tänään täyttääkin jo 4 vuotta ja jatketaan RTK4 sekä TK1 metsästystä.
Nessa kävi luonnetestissä, sekä valioitui (ja sai tänä vuonna vielä toisen cacibinsa, nyt suunnataan ulkomaille) Nessan pennuista 5/7 on nyt virallisesti tutkittu ja tähän taitaa jäädäkin.
Piina ravasi näyttelykehissä vaihtelevalla menestyksellä, tutkittiin myös terveeksi niinkuin Elmeri veljensäkin.
Nomi kävi yhdessä näyttelyssä ja tutkittiin, valitettavasti tulokset eivät olleet hyvät ja Nomi jää pois jalostuksesta tämän takia.
Rinja kasvaa ja on yhtä hullu kuin Nessa-mummonsa, toivon todella että hän on terve!
Lyyti saavutti RTK1 ja RTK2 koularit ja todettiin myös luustoltaan terveeksi, kävi myös näyttelyissä jopa ulkomailla asti!
Niilo oli jo sopinut treffit nartun kanssa mutta toisesta silmästä löytyi Nukleaarinen katarakta, joka ei sinänsä sule pois jalostuksesta mutta tarkistuskäynnillä se löytyi myös toisesta silmästä ja näin ollen Niiloa ei valitettavasti tulla käyttämään jalostukseen.

Varmaan unohdin jotakin todella tärkeää mutta...

Pentuesuunnitelmia on myös loppuvuodelle tai vuoden 2019 alulle. Niistä lisää pian :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti