sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Herkkuja, halpoja ja helppoja

Harvemmin käyn tuossa meidän pieneasä lähikaupassa koska siellä on yleensä aika kallista verrattuna isompiin kauppoihin. Mutta yks asia tuolla on huippua, vanhoja lihoja yms myydään aina halvemmalla koirille, maksaa, kanaa, kinkkuja, makkaraa ja viilejä yms on yleensä tosi halvalla tarjolla! Eilen ostin kolmella eurolla reilusti kanaa koirille.
Muut bloggaajat päivittää omia DIY-namejaan koirille, mutta mä olenki laiska, tosi laiska. Yleensä vaan keitän lihat ja palottelen ne sopivan kokoisiksi ja that's it! Saman tein taas eilen, kanafileet vaan kiehuvaan veteen ja annoin kiehua kunnes olivat kypsiä. Sitten vaan fileet sopiviksi paloiksi ja käyttöön! Samoalla lailla teen maksanamit, sillon vaan leikkaan maksan ennen keittämistä sopiviksi paloiksi. Kuinka helppoa?!
Maastonakit tykkää hirveesti näistä ja mä haluan että namit on pehmeitä niin ne ei jää niitä rouskuttamaan reenatessa. Nyt kiireisinä aikoina oon sortunu nakkeihin mutta niistä noille tulee aina kauhea jano niin nämä "naturellit" namit on kyllä enemmän mun mieleen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti