lauantai 28. maaliskuuta 2015

takapakkia ja putkeen.

Torstain reenit, paskaa. Perjantain reenit, paskaa. Ahti ottaa takapakkia ja kunnolla, enään ei välttämättä tarvi rähistä mustille ja isoille koirille (jee) mutta pennut, ne pienet viattomat otukset jolle pitää huutaa ja raivota, miksi? Sitä en valitettavasti tiedä.. Reeneissä oon nyt koittanu satsata palkkaamattomuuteen, ainoastaan loppupalkka ja/tai harvemmi  palkkaa jotta kisatilanteet alkaisi sujua paremmin kun ei kokoaikaa heru herkkuja tai lelua. No nyt koitetaan saada rähinä kuriin sillä että namia, namia ja vielä lisää namia naamaan ku muita on lähellä ja vielä vähän lisää namia ennenku ees vilkasee söpöä pikku beaglen pentua. Toivotaan nyt että tämä konsti toimisi ja päästäisiin tuosta rähisemisestä eroon.
Torstain (rally-toko) reeneissä ei otettu yhtään rataa tai kylttiä vaan keskityttiin kontakti reeneihin. Namia, nami ja lisää namia, onneks mulla ei oo mitään "perus corgeja" ja voin ihan hyvällä mielellä syöttää noille nameja mielin määrin.
Ahti pääsi myös perjantain agility reeneihin Nessan sijasta koska Nessalla on yhä juoksut. Aluksi menikin mahtavasti, otettiin odotellessa seuruuta. Kainalopalkka ei Ahdin kohdalla toimi ja jos pidän namia kädessä ihan normaalisti niin se tapittaa vaan sitä kättä josta palkka tulee ja unohtaa katsekontaktin. Siispä päätin keksiä ongelmaan ratkaisun ja se tapahtui (kerrankin) ihmeen helpolla, palkkaava (vasen) käsi selän taakse ja pyysin katsekontaktia, pari kertaa Ahti vilkuili selän taakse namin perään mutta hiffas nopsaa että kun tapittaa mua silmiin niin se käai tuleekin selän takaa soraan herran suuhun namin kera! :D
Tätä reenailtiin kun muut harjoitteli keinua hallin toisella puolella ja saatiinkin olla hyvin rauhassa kun hallin keskellä on pressuseinä erottamassa tilat toisistaan. Mutta kuinkas käykään, meidän loistavalla tuurilla.. Yhtäkkiä pressun takaa sinkoaa musta paimenuros suoraa meidän luokse, no voitte vain kuvitella Ahtin reaktion! No Ahti toisessa kädessä ja toisella kädellä sain napattua toisen pannasta kiinni ja odotella että omistaja hakisi koiransa takaisin. Kyllä suututti, aivan hirveesti! Mutta onneks toinen koira ei vastannut Ahtin rähinään vaan halusi oikeesti vaan tehdä tuttavuutta kun Ahti ei ennen ole noissa reeneissä ollut. No tämän jälkeen Ahti kulki taas niin häntä pystyssä ja polleena että sainkin vaan keskittyä sen rauhoitteluun ennenkuin oli meidän vuoro ottaa kainua. Keinu meni ok, säädettävällä keinulla otettiin toisiksi matalimmalla tasolla ja nätisti herra pysähtyi 2on/2offiin vaikka sitä ei montaa kertaa olekaan reenattu. Lopuksi otettiin vielä hypyn tarjoamista ja putkea. Kolme hyppyä, ja mun piti juosta niitten välisstä sikinsokin ja kun Ahti tarjosi hyppyä se palkattiin, sain kyllä juosta aikalailla mutta kyllä sinne väliin pari hyppyäkin tuli! Lopuksi hömpöteltiin mutka putkea jota Ahti on ottanut vaan pari kertaa ennen tätä, se on kyllä Ahtin lepi este, eli ei vaikeuksia sen suhteen.



Nessalla tosiaan juoksut jatkuu ja se on kyllä mitä ärsyttävin koira kun sillä on juoksut! Tyhjän päiväistä haukkumista, ininää, haluaa pihalle ja takas sisälle, nylkyttää Ahtia ja on super levoton. Ja kaikki tämä tapahtuu tietenkin yleensä aina yöllä kun me muut haluttaisiin nukkua.. No Nessan pään menoksi ollan naksuteltu kaikki sen ruuat jotta saisi edes vähän purkaa itseään johonkin, tämäkin vaikeampaa kuin muuten koska on niin levoton ja malttamaton. Peräpään käyttö on ollu nyt se juttu sillä lupasin Martan omistajalle kerätä vähän vinkkejä sen suhteen ku tuumaa näillä metrimakkaroulla olla välillä tuo pylly vähän hukassa ;)


Saatiin myös kiva ylläri postissa, nimittäin paketti FitDogilta ja päästään vihdoin testaamaan heidän tuotteita! Huomenna taitaa siis olla kevään eka juoksu(lue:hölkkä räkä poskella)lenkki tiedossa!
Heti tuli mieleen esimerkki kun pikku-Almallakin on nyt ekat juoksut meneillään eikä oikeen suostu syömään että ainakin jos ja kun juoksut osuu kesähelteille niin nämä tuotteet voisi olla pelastus! Vaikka ei söisikään niin pysyisi nestetasapaino kunnossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti