lauantai 4. huhtikuuta 2015

Ei niin tyhmiä kuin miltä näyttävät

Tässä on nyt jo tovi hakattu päätä seinään näitten maastonkkien kanssa, ehkäpä siihen on nhyt tulossa loppu?! Torstaina mentiin taas Ahtin kanssa rally reeneihin kannukseen, heti kun päästiin hallille se räjähti. Kauheaa rähinää isolle sekarotuiselle pennulle ja se meni aivan överiksi! No tästä kun päästiin ylitse herra toimi kuin unelma. Toimi just niin kuin on ennen toiminut eikä reagoinut häiriöön (pentukoululaisiin) eikä edes erilaiseen pohjaan kun nyt reenattiin tekonurmella. Otettiin myös putkea ja hyppyä ja nekin menee jo mainiosti ja Ahti hakeutuu nätisti takaisin perusasentoon esteiden jälkeen. Hyvin alkaa luistaa ja nyt vaaditaan vaan kovasti töitä palkkaamattomuuden eteen ja ollaanki otettu lyhyttä radan pätkää loppupalkalla, nyt pitäis vaan saada se mukaan täyspitkille radoille. Ostin mustista ja mirristä makupalapussin jotta nopeampi palkkaamminen onnistuisi kun ei voi namit olla kädessä ja reenitaskusta ne on vähän hidas kaivaa. Nopeaa ja yllätyksellistä palkkaamista siis luvassa :)
Nessan kanssa ollaan keskitytty passiivisiin harjoituksiin ja alkaa se pikkuhiljaa jo keskittyä kunnolla eikä vaan hosua. Kapulan pitoa ja paikkista on otettu aika urakalla ja minä ohjaajana oon saanu harjoitella erilaisia äänensävyjä sillä Nessalle toimii paremmin pehmeä sellainen "viitsisitkö millään" komento kuin perus käskyt mitä ennen ollaan käytetty. 




Alma tuli meille taas hoitoon, ja kyllä nää onkin niin tiivis lauma. Lenkilläkin vastaantulijat naurahtelee kun nämä kulkee kylki kyljessä koko sakki. 

Nessa yleensä tiputtaa kaiken karvansa kun kuulee sanan "näyttely" niin kävi tälläkin kertaa mutta se ei riittänyt Nessalle vaan se päätti myös tiputtaa yhden etu alahampaan! Missä ja milloin, sitä en osaa sanoa. Ensi viikonloppuna ollaan menossa Vaasaan näyttelyyn ja Kennelliiton hyväksymää hammaspuutos todistusta emme kerkeä saada joten vähän jännittää mitä tuomari tuumaa tästä kaljusta harvahampaasta. Turha sitä kotia on jättää kun kerran on osallistuminenkin jo maksettu, riskillä mennään. Almakin on ilmotettu samaiseen näyttelyyn ja tänään tuli 9kk ikä täyteen joten enään ei mennäkkään pentuluokkaan vaan isojen tyttöjen sekaan, Almalla onneksi (vielä toistaiseksi) on karvaa ja hampaat tallella ;)
Ehkä olisi aika keskittyä "kunnon" harrastuksiin Nessan kanssa ja antaa Alman misseillä ilman äitiään. 


Tästäkin on jo 9 kk aikaa ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti