maanantai 6. huhtikuuta 2015

Kirottu kapula

Pääsiäinen alkaa olla pulkassa, mutta kuinka kävi meidän kapulanpidon?



Ahtilla sujuu jo yllättävän hyvin, ei sylje kapulaa pois eikä myöskään mälvi. Kerran saattaa pyöräyttää kapulan paikalleen kielellään mutta se jää siihen. Paljon ollaan tän eteen tehty pohjatöitä ja se nähtävästi on kannattanut. Jatketaan yhä pienin askelin.
Nessalla sujuu, no niinku Nessalla yleensä sujuu.. Örinää, mälvimistä, kapulan pois sylkemistä/heittämistä ja peruuttamista. Kaikki muut alkaa pikkuhiljaa loppua paitsi tuo pakittaminen, siksi reenataan nyt niin että Nessa istuu seinää vasten. Sofia just anto vinkin että kannattaa myös koittaa lyhyellä hihnalla estää peruuttaminen. Kun seuraavaksi siirrytään pois nurkasta koitetaankin sillä hihnalla.
Molemmat koirat onki valinneet itselleen omat kapulansa, Nessa ei suostu enään ottamaan tuota kevyempää laipallista kapulaa suuhunsa ja Ahti taas ei ota tuota sorvattua.
Tästä on hyvä jatkaa! :)

2 kommenttia:

  1. Mun silmään kans näyttäis siltä että pitävämpi alusta voisi auttaa Nessan kanssa :) Ihan kun ois liukunut jotenkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tekee sen tahallaan eli pakittaa (etutassuilla työntää taaksepäin) onneks meikä on fiksumpi ja tökkäs seinän eteen :D

      Poista