tiistai 19. toukokuuta 2015

Pujottelukurssi 3/4

Ja valo syttyi vihdoinkin, nimittäin Nessalla välähti "näin tää tehdään"!
Aloitettiin taas ihan alusta ja pannasta vein Nessan kepeille pari kertaa, sen jälkeen lähetyksiä kauempaa ja eri kulmista. Nessa vetää helposti överiksi tässäkin asiassa joten koitetaan nyt saada se keskittyminen kunnolla keppeihin sillä vauhtia voi lisätä myöhemminkin vielä koska sitä tuosta neidistä löytyy. Paljon otettiin rauhallisia lähetyksiä, mä kävelin tai hölkkäsin ja Nessakin malttoi välillä hidastaa ja kuunnella. Sitten kun nämä alkoi sujua sekoitettiin ohjaajan päätä! Sylkkäreitä ja niistoja? Joo hyvin ne meni eilen mutta en mää kyllä enään yhtään muista mitä tein, ehkäpä ne vielä iskostuu tuonne munkin päähän.. Nessa karkasi pari kertaa kepeille ihan itsekseen ja suoritti ne mallikkaasti, pakkohan se oli palkata! Kurssin tavoitteena oli saada koirat innostumaan kepeistä ja jopa tykästymään niihin, se tavoite on nyt suoritettu!
Nessa on näissä pujottelutreeneissä väsynyt kyllä aivan hirveästi, huomaa että aivot raksuttaa.  Ensi viikolla on jo viimeinen kerta ja harmittaa kovasti, paljon ollaan tältä kurssilta saatu irti ja vielä joskus ne 12 keppiä tulee menemään niin kuin pitääkin!





Lopuksi vielä pari videota, toinen on Nessan taidonnäyte ja toinen mun ;) muut pelkää rikkovansa koiransa, mä taidan rikkoa vain itseni!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti