lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kolomen kimppa

Aamulla suunnattiin nokka Keiteleelle, Kolomen kimppa ryhmä näyttelyyn. Matkassa oli Nessa ja Alma. Myös Onni lähti kennelpojaksi että mun ei yksin tarvinnut niin kauaksi ajaa. Kyllä taas huomaa kuinka erilaisia nuo akat on, Alma on niin laiska ja Nessa taas sinkoilee joka suuntaan, Alma vuorostaan huutaa vastaan tuleville koirille ja Nessa ei edes huomaa niitä.
En ymmärrä kuinka joku Nessan jälkeläisistä voikin olla noin rauhallinen! Kun emän ja tyttären voisi sekoittaa niin voisi saadakkin jotakin mahtavaa..
Almalla alkaa nyt kyllä massa kausi kun on edelleen niin rimpula, keksisi vaan mitä se alkais syömään, nyt on varmaan 7 eri nappulaa testattu ja mikään ei oikeen meinaa maistua (mikä corgi se tollanen on?!) Kuinkahan laiska siitä tulee jos saa vähän läskiäkin luittensa päälle.. :D


Alma EH3

"Hyvin rakentunut nuori narttu jolla oikeat mittasuhteet. Hyvän mallinen pää. Hyvät korvat. Kaunis kaula. Runko ja luusto voisivat olla hieman vahvemmat. Lupaava karva. Hyvät liikkeet. Esiintyy hieman vaisusti."


Nessa ERI3 SA PN3

"Kaunis narttu jolla hyvät mittasuhteet. Hyvänmallinen pää. Kaunis ilme ja korvat. Puuttuvasta hampaasta todistus. Erinomainen kaula. Sopusuhtainen runko. Erittäin hyvä ylälinja. Hyvin kulmautuneet raajat. Hyvä karva. Liikkuu hyvin. Miellyttävä käytös"

Tuomarina Paavo Mattila



 

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Sen isoveikka vois opettaa sen syömään! :D

      Poista
    2. Jali kyllä yritti kun Almis oli täällä "lomalla". Kovasti se välillä ruokaansa mukamas puolusti muttei sit kuitenkaan syönyt kuin joskus vähän sosiaalisen paineen alla kun Jali tarpeeks kauan kärkky. Kumma kakara 😃 Raakahan sille kyllä uppois tai sit "roskaruoka" eli frolicit ja lupat...

      Poista