torstai 3. joulukuuta 2015

Liikaa kaikkea

...ja vielä samanaikaisesti!
Vuoden kiireisintä aikaa töissä, koulu loppu suoralla, muutto ja kaikkea muuta.

Mutta ollaan me jotakin kivaa tehty. Nessan kanssa käytiin viime viikon maanantaina rally-toko kisoissa. Koskaan ennen en ole ollut niin hyvällä fiiliksellä kisoissa ja sen jälkeen! Nessa oli aivan M-A-H-T-A-V-A! Meillä oli molemmilla hyvä fiilis radalla ja viimiselle kyltille asti mentiin kunnes Nessa pääti palkata itsensä moikkaamalla radan ulkopuolella ollutta koiraa. Tietenkin harmitti että hylky tuli mutta se fiilis mikä meillä oli! Jälkeenpäinkin tuomarina ollut Tytti laittoi mulle viestiä että nyt oikeesti näki että meillä oli kivaa radalla (en siis ollut kuoleman rajoilla jännityksen takia).85 pistettä olisi tullut jos olisi ne pisteet laskettu ja se oli kyllä parempi kuin hyvä suoritus Nessalta noin pitkältä radalta.
Toivottavasti hyvä fiilis jatkuu seuraavissakin kisoissa :)

Ja ollaan tosiaan muutettu! Oma ihana talo ja ihana aidattu piha. Koirat kyllä osaa arvostaa :)

Suurimmassa osassa blogeista on joulukalenteri, mä en jaksa, Olen niin laiska! Sensijaan meillä on kalenteri facekookissa Nessan ja Ahtin sivuilla. Siellä siis joka päivä kuvia ja pari arvontaakin tulossa!

Super-Girl
Flying-Gay

























Ja katsokaa näitä pantoja! Niiiiin ihanat <3 Tilasin ne koirille Kanashopista ja oon niin rakastunu noihin! Joululahjaksi ne koirille tilasin mutten malttanut sinne aattoon asti odottaa..

1 kommentti: