torstai 10. marraskuuta 2016

Tervemenoa voittajaan

..sanoi tuomari kun kätteli minua viime lauantaina Lahden rally-toko kisoissa. Kisat oli SWCS rotumestaruuskisat ja siksi lähdinkin niin kauaksi. Auton mittariin kertyi melkeen 900km mutta reissu oli kaikkien niiden kilsojen ja aamu kuuden herätyksen arvoinen.
Tavoitteena oli hyväksytty tulos (vaikka olisi rimaa hipoen) sekä RTK2. Uudet hallit kun ovat Ahtille aina niin jänniä ja koskaan ei tiedä meneekö se täysin lukkoon. Niin ei onneksi nyt käynyt!
93/100, RTK2, SWCS AVO2 ja SWCS rotumestaruus 4. 

Ahti siis yllätti ja kunnolla, miinukset oli kaikki -1 ja toiselta kyltiltä otettiin niitä jo 3kpl kun Ahti nähtävästi koski kylttiin (en kyllä itse sellaista huomannut) ohjaajavirhe jne. Loppuradasta Ahtia alkoi taas jännittämään ja tuttu revel sneezer tuli kaveriksemme ja siitä miinusta. Harmi kun tuollalailla alkaa "hyperventiloida" kun jännittää.. Ja kyllä, Ahtilla ei ole nenäpunkkia.. Tekee tuota vain kun pelkää/jännittää eli yleensä vain hallilla.

Mutta nyt kuunnellaan tuomaria ja suunnataan kohti sitä voittaja luokkaa.

Kuva: Anne Wladén

2 kommenttia:

  1. Onnea loistavasta suorituksesta! :) Frodolla on kanssa tuota reverse sneezingiä, yleensä tulee silloin kun innostuu. Taitaa olla corgeilla aika tyypillinen juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😊 joo näyttelyissähän tota paljo näkee ku koirat on intoo täynnä ja vetää kapeessa näyttelyhihnassa. Inhottava vaiva kun tällee treeneissä ja kisoissa iskee päälle..

      Poista