torstai 21. tammikuuta 2016

PrinsessatKyllä nuo tytöt on vaan samasta puusta veistetty! Alma on vielä tuollainen rimppakinttu. Muta kun vertaa Nessan kuviin kun se oli saman ikäinen kuin Alma on nyt, niin on Alma vaan kehittynyt paljon nopeammin kuin emänsä.
Rintakehä alkaa nätisti pyöristyä ja selkä on jo napakampi. Takapäälle vielä odotellaan tapahtuvan jotakin ;) Alman eturaajoista ja tassuista tukkään. Nyt kun kaikki karvat on tiputettu niin toivotaan että saa taas todella kauniin soopelivärityksen!
Ja maaliskuussa jatketaan kehissä pyörimistä tyttöjen kanssa.

Yöunenikin olen saanut menetettyä. Päässä pyörii miljoona ja pari lisää ajatusta. Suurimpana niistä on se tulisiko Nessa sittenkin astuttaa vielä uusiksi. Onhan se (minusta) maailman mahtavin koira, kaunis, terve ja luonnekkin on semmoinen mitä corgeille kaipaisin. Eläinlääkäri, muut koiraihmiset ja toki minä ollaan keskusteltu tästä jo pitkään, ja vaikka sitä en myönnäkkään olen kokoajan haaveillut Nessan uudelleen astuttamisesta.. Mutta pelko on se suurin este. Nessan viime synnytys oli yksi kauheimmista päivistä ikinä, tosin se johtui paskasta eläinlääkäristä ja nyt tiedän että sinne ei enään ikinä tarvitse mennä. Onneksi meillä on oma mahtava eläinlääkäri joka on luvannut olla tässä hommassa mukana ja ei tarvitse pelätä että joutuisin jollekkin muulle mennä jos hätä tulisi.
Paljon aikaa ei ole miettiä, huhtikuussa ikää tulee rouvalle jo viisi vuotta ja samaisena kuukautena odottelen Nessalle ja Almalle juoksuja. Eli kesäpentuja olisi toivottavasti tulossa, ehkä jopa kahden pentueen verran. Ongelma vaan on se että nuo yleensä juoksee aina samaan aikaan ja kahta pentuetta en samanaikaisesti välttämättä halua sillä yhdessäkin on jo tarpeeksi hommaa! Huh huh.. JOS siis se täydellinen uros nyt jostakin puskista hyppisi silmile (selaan koiranettiä 24/7) niin ehkäpä sittenkin Nessasta vielä tulee uudestaan emä.

Uusi koulukin alkoi, alkuun ei tosin vielä päästy. "tämä on Wilma" "Tämä on Moodle" ja sitten meille kerrottiin kuinka pukeutua työharjoittelu paikoilla.. Aikuisopiskelijat ei välttämättä osaa pukeutua ja käyttäytyä, tämän opein. Autokin teki välikuoleman ja uutta akkua metsästettiin ympäri Oulua kokonainen päivä. Maaliskuussa on vasta seuraava lähiviikko, toivottavasti sillon päästään jo kunnolla opiskelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti