lauantai 16. tammikuuta 2016

Tamminäyttely 2016

Nessa

Tiivis, vankka runko. Kaunis ryhti. Puhdaslinjainen pää. Kauniit tummat silmät. Leveäasentoiset korvat. Lyhyet olkavarret. Hyvin rakentunut takaosa. Lyhyt töpöhäntä. Etuliikkeet kierteiset ja ahtaat. Takaosa toimii hyvin.

AVK1 ERI (ei SA:ta koska takaliikkeet jäi rungon alle)     

Alma

Pienikokoinen, nuori narttu jolla saisi olla enemmän ulottuvuutta rungossa. Kaunis kaula. Leveäasentoiset korvat. Kauniit silmät. Alaleuan tulee vielä vahvistua. Hyvä raajarakenne. Kovin lyhyt rintakehä. Keskipitkä töpöhäntä. Ei nyt parhaassa turkissa. Säännölliset, verkkaiset liikkeet. Häntä pysyy koipien välissä liikkeessäkin.

H

Kaksi kaljua koiraa ja tiukka tuomari,vain yksi narttu sai SA:n.. Nessa tosiaan liikkui huonosti ja oli muutenkin levoton kun juoksut alkoivat. Taisi miettiä aivan jotakin muuta kuin kehässä käyttäytymistä.
Alma on taas meillä yökylässä ja on kyllä turkki muuttunut viikossa aivan hurjasti! Ei enään ole mikään kalju ja ihanaa pohjavillaa pukkaa tulemaan. Ja juoksutkin alkoi pikku neitillä.. Näillä näkymin meillä saattaisi olla heinä/elokuussa pikku Almoja jos oikein hyvin käy!  


                                                                
Tänne on vihdoinkin tullut kunnolla lunta! Pakkaset on pysytelleet nyt alle -20 niin on metsäänkin taas kunnolla päässyt lenkkeilemään. Huomenna valitettavasti taas alkaa pakkanen kiristyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti