lauantai 26. marraskuuta 2016

Koirahierojaksiko koskaan

Lupasin tänne kirjoitella aina jokaisen koulujakson jälkeen, sen lupauksen tein varmaan ekan kouluviikon jälkeen kun en vielä tiennyt minne olin pääni laittanut.
Koulutuksen taso on ollut naurettavan alhaista! Ja tästä on huomauteltu koulun johdolle joka lähiviikon jälkeen. Mitään ei kuitenkaan ole tähän mennessä tapahtunut, vastaus on aina vaan ollut että "keskustelemme opettajanne kanssa" no ei ole keskustelu valitettavasti auttanut.
 Mutta NYT vihdoin, kun on enään yksi lähijakso jäljellä alkaa tapahtua! Alkuviikko meillä oli normaalia koulua, samanlaista kuin aina ennenkin, valitettavasti. Monisteet ovat suoraan muiden kirjoittamista kirjoista kopsattu, kysymyksiin ei vastata jne..
Mutta perjantaille meille tuli ulkopuolinen kouluttaja, aivan mahtava sellainen! Niin mahtava että alkoi oikeen harmittamaan. Jos meidän koulunkäynti olisi alusta alkaen ollut tällaista, oltais me kaikki jo niin huippuja koirahierojia! Kotimatkalla itkin, oli niin ristiriitaiset tunteen. Olin iloinen siitä että vihdoinkin joku opettaa niin että oikeasti opin, ja surullinen siksi että olen hukannut vuoden elämästäni ja ajanut monen monta sataa kilometriä Muhokselle saamatta oikeestaan mitään irti.
Onneksi tämä samainen ulkopuolinen kouluttaja tulee kouluttamaan meitä vielä viimeisellä lähiviikolla jotta päästäisiin kaikki se meidän näyttö läpi!

Ottakaa siis oikeasti aina selvää siitä mihin olette menossa opiskelemaan, kuka olisi kouluttajanne ja millaiset valmiudet tulevalla opettajalla on kouluttamiseen! Pidin näitä itsestään selvyytenä, sitä ne ei valitettavasti olleet. Onneksi meidän luokkalaiset on olleet todella aktiivisia ja oma-alotteisia ja ollaan kerätty tietoa, autetaan toisiamme ja kerrotaan avoimesti työharjoittelussa oppimistamme asioista muille. Ja olisihan se ollut kiva tietää (hälytys kellot alkaneet soida) että edelliseltä kurssilta vain yksi oli näytön päässyt läpi.. No me näytetään että ollaan oltu aktiivisempia kuin muut ja kerätty tietoa ulkopuolisilta hierojilta sekä kouluttajilta!

Mulla on ollut myös tuuria kun löysin itselleni mitä parhaan työharjoittelupaikan jossa Carina opasti minut koirahieronnan saloihin, nyt viimeaikoina olen hieronut jo ihan itsekseni ja homma luistaa jo todella hyvin!
Jopa niin hyvin että alan jo uskaltaa puhua ääneen yrityksen perustamisesta. Jännät ajat siis tulossa, toimitilat minulla on tammikuun alusta lähtien. Toiminimikin jo vihdoin keksitty, firmaxilla vielä täytellään hieman papereita ja homma alkaisi olla kasassa. Sitten sitä hierotaan ja koulutetaan muita koiria oikeen urakalla! JÄNNÄÄ!

Koiranäyttelyihinkin päästään taas alkuvuodesta, pitkän tauon jälkeen!
Nessa on ilmoitettu Kajanin näyttelyyn tammikuulle ja Piina (+ainakin Elmeri ja Lyyti) Lahden pentunäyttelyyn. Sitten onkin pienempiä ryhmiksiä ja muita pentunäyttelyitä vielä ennen Vaasan näyttelyä myöhemmin keväällä, vielä vähän auki minne mennään ja kenen kanssa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti